banner ad above posts

ThermoPeanut ger trådlös koll på tempen

NYHET. SMARTAHEM. Kolla snabbt temperaturen genom en liten givare du enkelt placerar på olika ställen i hemmet. Oavsett om det handlar om nyfikenhet eller för att det du kollar inte får bli för varmt eller kallt, så görs det lika smidigt med ThermoPeanut.

thermopeanut425Det är Mothertillverkaren Sense som nu ger sina “peanuts”-moduler ytterligare funktionalitet. Tidigare kombinerades rörelse- och temperaturkänslighet (se vår nyhet Smarta Peanuts håller koll på hus och minne).

Nya ThermoPeanut är dedikerad att följa temperaturen och ger även en grafisk kurva över hur tempen varierat över en tidsperiod. Den lilla enheten kopplas via Bluetooth till din smartphone och visar snyggt vad som hänt och händer där temperaturen mäts.

thermopeanut-app-smartphone-3-813

Och användningsområden då? Man kan fästa den i barnkammaren eller sovrummet, i kylskåpet, i pannrummet, i kallutrymmen (som frostvakt) eller slänga ut den på marken när man tältar (framförallt bra på t.ex. Island där det på vissa ställen kan bli nattrost även mitt i sommaren). Funkar alltså både inomus och utomhus. Enbart fantasin sätter gränser.

Kostar 29 dollar stycket, fri frakt vid köp av två eller flera. Se mer på ThermoPeanut.com

Filed Under: HårdvaraNyheterSmarta hem

RSSComments (0)

Trackback URL

Leave a Reply
If you want a picture to show with your comment, go get a Gravatar.