Test: Sense Mother

TEST. SMARTAHEM. Sense Mother är helt klart en av de mest spännande paketen jag öppnat på mycket länge. Faktiskt känns denna produkt väldigt innovativ i en värld av oftast ganska förutsägbar teknik. Men paketets två inkluderade Quick Start-guider – för just mother och cookie – känns väldigt nödvändiga.

mother (stavas med faktiskt med små bokstäver) är huvudenheten och ”motion cookies” motsvarande hennes barn (tillverkaren gillar att prata om produkten som en ”hon”).motheribokhylla

Rörelsekakorna är programmerbara, och via ett kostnadsfritt konto kan man tilldela dem olika uppgifter. Informationen de samlar in överförs trådlöst till moderenheten.

Redan här kan vi avslöja att Sense Mother är något riktigt snyggt och roligt för det smarta hemmet.

Läs hela testet på smarto.se

Filed Under: HårdvaraSmarta hemTester

About the Author: Här på bloggen skriver jag mest tester och recensioner och om saker jag finner intressant. Men fotografi har ständigt varit en försmådd lust, och efter 40 år som (utbildad) journalist återvänder jag hit - se matslundgrenphotography.com. Berätta utan ord är en direkt närvarande utmaning. Och bilden träffar sen andra delar i oss där text oftast hamnar i analysfiltret (eller i högre grad borde göra det).

RSSComments (0)

Trackback URL

Leave a Reply
If you want a picture to show with your comment, go get a Gravatar.

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud